Mefisto-menu
Forret
Brøndkarsesuppe med bagt torsk og smilende æg
2019 Château Pierrail, Prestige Blanc, Sauvignon Blanc, Bordeaux, Frankrig
Hovedret
vælg mellem
Rødspætte, meunierestegt, fyldt med frikassé af muslinger, porrer og rejer
2020 Joseph Drouhin, Mâcon-Bussiéres, Chardonnay, Bourgogne, Frankrig
eller
Hanekylling tilberedt i Mâcon-Villages med estragon, mild sennep, champignoner og forårsgrøntsager
2018 Winegrowers of Ara, Single Estate, Pinot Noir, Marlborough, New Zealand
Hovedretten ledsages af
enten det grønne tilbehør eller kartofler
Dessert
Rabarbertrifli lagt med crumble, hvid chokolade og sorbet
2018 Bassermann-Jordan, Rieslaner Auslese, Pfalz, Tyskland
3 retter kr. 398,-
Tre velvalgte glas vin til menuen kr. 298,-