Mefistos 4 stemninger

Bar

Om Bar 18

Måske Danmarks mindste - fuld af god stemning og et snert af dekadence.

Baren er svøbt i pariserrød velour og væggene dekoreret af Søren Behnckes tableauer. Besøg baren før eller efter jeres besøg i Bistro 28 eller Restaurant 20, som baren deler indgang og fortovsservering med – eller blot til en hyggelig stund.

Helt enkelt, ukompliceret & hyggeligt.

Snacks og hygge

Stemningen og drikkevarerne er i front i Bar 18, hvor du kan nyde vores mange vine, cocktails fra Tchin-Tchin, en svalende øl eller en god kaffe. Og så har vi selvfølgelig også et lækkert snackkort til den lille sult.

Åbningstider

Mandag-Fredag kl. 11-24

Lørdag-Søndag kl. 10-24

20

Restaurant & Gårdhave 20

Her byder vi velkommen fra tidligt til sent hver dag til et uformelt miljø med god mad eller blot en stund, hvor du kan nyde atmosfæren i Latinerkvarteret. Om det er i restauranten med udsigt til Volden, under markisen på brostenene, eller i den rolige gårdhave med egen salon og udsigt til Domkirkens spir.

Helt enkelt, ukompliceret & hyggeligt.

Menu

På Mefisto elsker vi fisk, skaldyr og det klassiske håndværk.

Vores prisvindende brunch med mange små serveringen kan nydes frem til kl. 16 hver dag, og til frokost byder vi på smørrebrød og meget andet godt.

Til aften byder vi blandt andet på Mefistos 3-retters menu, masser af skaldyr og a la carte-retter.

Og vi har selvfølgelig også de rigtige vine, øl og cocktails samt vores egen huschampagne fra Doyard-Mahé til at få dit besøg til at gå op i en højere enhed.

Åbningstider

Køkkenet

Mandag-fredag kl. 11-22

Lørdag-søndag kl. 10-22

Restauranten lukker kl. 00.00

28

Bistro & Beværtning 28

Stedet, hvor det hele begyndte i 1995 med en café inspireret af stemningen i Berlin. Vi overtog stedet i 2002, og i dag er det vores bud på en Bistro med masser af god stemning både til brunch, frokost og aften.

Helt enkelt, ukompliceret & hyggeligt.

Menu

VI byder på masser af fisk og skaldyr, vores prisvindende brunch, klassiske a la carte-retter og en herlig 3 retter menu - hver dag.

Og vi har selvfølgelig alle de gode vine, der passer til.​

Åbningstider

Køkkenet

Mandag-fredag kl. 11-22

Lørdag-søndag kl. 10-22

Beværtningen lukker kl. 00.00

Gourmand
​Anderledes tider – nye løsninger​

Vi kalder det Mefisto Gourmand. Håndlavet lækker mad, som I nyder i selvvalgte rammer.​

Vores menuer tilberedes til 2 gæster og opefter, og bestillingen skal som udgangspunkt være afgivet dagen før kl.12.00 med besked om, hvorvidt I henter selv eller ønsker, at vi leverer.

Enkelt, ukompliceret & hyggeligt​

Generel info​

I hjertet af Aarhus

Find os på