Forret
Bouillabaisse med rødfisk samt spicy soufflé rørt med krabbe. Hertil crouton med Vesterhavsost og andalusisk aioli
kr. 138,-
Hovedret
Vælg mellem
Pighvar grillet på ben, serveret med stuvet sensommerkål, kantareller og Karl Johan
Kr. 328,-
eller
Ryg af god dansk gris med kål, rodfrugter, skovsvampe og persille. Hertil trøffelsky
Kr. 248,-
Hovedretten ledsages af behørig kartoffel og grøn salat
Dessert
Blomme Tarte Tartin med blød vanilje-iscreme og brombærsauce
Kr. 128,-
3 retter kr. 498,-
Vinanbefalinger
Kr. glas,- / kr. flaske,-
Hvid
2017 Pinot Gris, Vintner's Reserve, Kendall-Jackson, Californien, US kr. 98,- / 448,-
2020 Garda Croara del Lago, Trebbiano, Santa Sopfia, Veneto, Italien kr. 118,- / 498,-
Rød
2020 Vino de Montaña, Garnacha, Peninsula Viti, Sierra de Gredos, Spanien kr. 118,- / 498,-
2017 Marsannay, Pinot Noir, Nicolas Portel, Bourgogne, Frankrig kr. 148,- / 598,-