Om Mefisto Bar

Måske Danmarks mindste - fuld af god stemning og et snert af dekadence.

Baren er svøbt i pariserrød velour, og væggene dekoreret af Søren Behnckes tableauer. Besøg baren før eller efter jeres besøg i Bistro 28 eller Restaurant 20, som baren deler indgang og fortovsservering med – eller blot til en hyggelig stund.

Helt enkelt, ukompliceret & hyggeligt.

Snacks & hygge

Stemningen og drikkevarerne er i front i Bar 18, hvor du kan nyde vores mange vine, cocktails fra Tchin-Tchin, en svalende øl eller forskellige gode kaffer fra Lajmi Coffee Roasters. Og så har vi selvfølgelig også et lækkert snackkort til den lille sult.

​Søren Behnckes billeder

Midt i alt byggerodet, larmen og tumulten i november 2022 stod Søren Behncke i lokalerne i Volden 18. Med en pensel i hånden og en vision i tankerne gik Søren i gang med at forvandle barens vægge til kunstværker. På 4 dage blev 3 værker født, der alle nu er en integreret del af oplevelsen i vores lille bar. Hovedmotivet er malet på væggen ud mod Volden, og kan derfor nydes og opleves af alle forbipasserende i Latinerkvarteret. Maleriet forestiller det dækkede bord, måltidet, ud fra et mantra om, at alle gode fester ender i køkkenet.

Som Søren selv siger om maleriet:

"Hvis du spørger mig, så er køkkenet forbundet med en intimitet. Det er et hovedmotiv i vores kulturelle historie og en social måde at være sammen på i alle kulturer."

​​

Der var ingen tvivl om, at det netop skulle være Søren Behnckes kunst, der skulle være en del af vores nye bar. Sørens kunst er med til at skabe rummet, og han formår med sine værker og enkelte midler at sætte en stemning.

Det er også Søren, der har tegnet vores nye logo, hummeren, der også kan opleves som vægmaleri i Bar 18.​​

Åbningstider

Mandag-Fredag kl. 11-24

Lørdag-Søndag kl. 10-24​