Forret
Røget hellefisk med grillet porre og creme på brunet smør
kr. 138,-
Hovedret
Vælg mellem
Torsk på klassisk facon med mild sennepssauce, beder og peberrod
Kr. 338,-
eller
Gråand, bryst og lår, hertil fyldt sauce med perleløg og svampe samt sellerisalat
Kr. 338,-
Til begge hovedretter serveres kartoffelpuré rørt med smør
Dessert
Æblekage lagt med brombærgéle, saltet karamel og æblesorbet
Kr. 128,-
3 retter kr. 498,-
Vinanbefalinger
Kr. glas,- / kr. flaske,-
Hvid
2017 Pinot Gris, Vintner's Reserve, Kendall-Jackson, Californien, US kr. 98,- / 448,-
2020 Garda Croara del Lago, Trebbiano, Santa Sopfia, Veneto, Italien kr. 118,- / 498,-
Rød
2020 Vino de Montaña, Garnacha, Peninsula Viti, Sierra de Gredos, Spanien kr. 118,- / 498,-
2017 Marsannay, Pinot Noir, Nicolas Portel, Bourgogne, Frankrig kr. 148,- / 598,-