ukdk

Restaurant Mefisto i storslået

landidyl tæt på Aarhus..

Foråret 2019 springer Mefisto ud med et nyt tilbud, nemlig muligheden for at afholde arrangementer i en totalrenoveret staklade i Gammel Egå. Her åbner de unikke faciliteter i smukke omgivelser for alt fra salgs- og kick-off-møder til receptioner og messer, som kan krydres med intimkoncerter, leg, oplæg, opvisninger, spil eller … Kun fantasien sætter grænser.

Der var engang en restauratør, som til daglig bød gæster indenfor i restaurant Mefisto i det atmosfærefyldte latinerkvarter i Aarhus. Lars Kyllesbech, som han hed, kendte en virksomhedsejer, der til sit dagsseminar havde brug for nogle unikke rammer med plads til mange gæster. Lars drog derfor ud i verden – og faldt i Gammel Egå over et helt eventyrligt sted: En smukt renoveret staklade omgivet af grønt.

Fra foråret 2019 kan du også sætte en unik ramme om din fest eller dit arrangement, når Mefisto åbner muligheden for at benytte stakladen med flotte, fritlagte bjælker og en supercharmerende stemning til dit drømmeevent. Selve stakladen kan rumme op til 150 gæster, og dertil kommer de skønne udendørsarealer, som foruden et væld af aktiviteter kan bruges til teltplads.

Stedet er med sin placering i det grønne og sit rustikke, men hyggelige look samt sin lille scene helt enestående – og velegnet til alt fra fester og forretningsarrangementer til jubilæer, receptioner, messer og meget andet.

Mefisto står fra start til slut for alt, når du holder et arrangement. Men naturligvis har du mulighed for selv at sætte præg på, hvordan dagen skal løbe af stablen; skal der pyntes op med noget specielt, skal I sidde ved langborde eller passer café- eller ståborde bedre til begivenheden?

Foruden weekendarrangementer giver stakladen masser af muligheder for at holde dags- og aftenevents på hverdage. Kontakt Restaurant Mefisto og hør nærmere om de mange muligheder for en frokost – festmiddag eller forretningsevent – i det grønne.

Restaurant Mefisto

Tlf.: 8613 1813

Mail: info@mefisto.dk​

åbningstider

Mandag - Fredag (køkken) 11.30 - 22.00

Lørdag - Søndag (køkken) 10.00 - 22.00

I HJERTET AF ÅRHUS​

Volden 28 · 8000 Aarhus C​

CVR: 30591992

find os på