BRUNCH
Syv lækkerier i én servering
- Hvide asparges med vinaigrette
- Skagensalat i croissant
- Dybstegt rødspætte med remoulade og citron
- Kartoffelmad med bacon og ramsløg
- Kyllingelår med persille og sky
- Rygeost med agurk og radise
- Rabarbertrifli med fed fløde og makron
pris pr. gæst
Ledsaget af kaffe/te ad libitum
Tilvalg: appelsinjuice, rabarbersaft, druemost, æblemost – stort glas
KLASSISK DANSK
Kryddersild fra Thy med cremefraiche, rødløg og peberrod
Hvide asparges med håndpillede rejer og sauce hollandaise
Fiskefrikadeller serveret lune med stuvet spinat og citron
Rejemad med mayonnaise og citron
Rødspættefileter med selleriremoulade, agurkesalat og citron
Oksetatar med sauce tatar, rogn og dybstegte østers
Stjerneskud – rødspætte, laks og rejer
SALAT, SANDWICH & OMELET
Cæsarsalat med kylling, parmesan og crouton
Hønsesalat på toast med asparges, champignon og bacon
Sandwich med oksemørbrad, bløde løg og agurkesalat
Omelet med hummer, kartoffel og dild
ØSTERS, MUSLINGER & HUMMER
Østers – naturel eller dybstegte 3 stk. kr. 88,-/ 6 stk. kr. 158,-
Blåmuslinger dampet i et hav af grønt og vin, serveret med boullionen
Hummersliders lagt af lobstercake i brioche
Hummer - grillet i ovn med hvidløg og persille
halv kr. 228,- el. hel kr. 398,-
Plateau de Fruits de Mer – version petit
Østers, halv hummer, rosérejer og dampede blåmuslinger
med kolde saucer, citron og toast melba pris pr. gæst
Caviar prunier Classique 10g med blinis, rødløg og cremefraiche
Muslinger, burger og hummer ledsages af fritter og dip
DAGENS FISKESPECIALITETER
Fiskesuppe med havfrisk fisk, safran og aioli
Den klassiske frokostfisk med behørig garniture
Tre fiskelækkerier i én servering
OST & SØDT
Oste fra Danmark og Frankrig pr. stk.
Ostekurv med flere slags og behørig garniture
Rabarbertrifli med fed fløde og makron
Profiterole med mynteis, vaniljecreme og chokolade
Iscreme og sorbet – helt enkelt
Mefistos Sarah Bernard kager 2 stk.
Køkkenchef Dines Eskildsen