Restauranten​

Mefisto Menu

Forret

Muslingesuppe tilberedt med vadouvan. Domineret af havfrisk fisk og muslinger

Savagnin Naturé, Côtes du Jura, Michel Tissot, Frankrig

Hovedret

Vælg mellem

Torskeryg med sprødt skind serveret på aspargeskål, sesam og romescosauce

Pinot Blanc, Domaine Rieflé, Alsace, Frankrig

eller

Oksemørbrad fra Himmerland serveret i aiguillettes, stegt med peber og timian. Hertil grillede gulerødder, selleripuré og bourgognesauce

Barbera d'Alba, La Gamella, Viberti, Piemonte, Italien

Hovedretten ledsages af enten det grønne tilbehør eller kartofler

Dessert

Pandekager "Suzette" med appelsin, cognac, hasselnødder og nyrørt vaniljeis

Sauternes, Bordeaux, Frankrig

 

3 retter kr. 398,-

Tre velvalgte glas vin til menuen kr. 298,-

Enkelt, ukompliceret & hyggeligt​

Generel info​

I hjertet af Aarhus

Find os på