No. 28's bistromenu
- 3 håndlavede retter fra det enkle sæsonkøkken. Hver dag fra kl. 17.00
Muslinger dampet i et hav af grønt med aroma af vadouvan
Færøsk laks på brændende kærlighed med rodfrugter, rødbeder og syltede løg
Créme Brûlée med knas
Pris pr. gæst kr. 300,-
Hertil anbefaler vi vores karaffelvin - rød eller hvid, helt enkelt
Halv liter / hel liter
kr. 160,- / kr. 300,-
Aftensmad
Salat, stor og fyldig, vendt med kål og kerner kr. 115,-
Med kylling eller gedeost kr. 150,-
Peri-peri kylling, bryst og lår, hot & spicy med grøntsager og fritter kr. 180,-
Fiskehandlerens valg, dagens fisk med behørig grønt og sauce kr. 200,-
Dessert
Is, per kugle, vælg mellem vanilje, chokolade eller sorbet kr. 35,-
Crème Brûlée med et sæsontwist kr. 75,-